Reunión con Martín Alemparte, novo director da Axencia Galega de Calidade Alimentaria
Quiroga, xullo de 2024 O pasado xoves tivo lugar en Quiroga unha reunión entre o Director da Axencia Galega de Calidade Alimentaria, Martín Alemparte, e o Presidente da Asociación de…
Seguir lendoA APAAG celebrou un curso formativo o pasado domingo 17 de marzo
O Concello de Arnoia acolleu unha xornada formativa impartida por Ramón Pulgar Ourense, 20 marzo de 2024 A Asociación de Produtores de Aceite e Aceituna de Galicia, celebrou unha xornada…
Seguir lendo“En Galicia temos AOVEs cunhas características especiais debido á nosa xeografía e o obxectivo da APAAG é poñelos en valor”
A revista Mercacei, unha das principais publicacións especializadas no sector oleícola español e internacional, dedica un especial ao sector en Galicia. Ourense, 8 de marzo 2024 Na súa edición de…
Seguir lendoOlivas aliñadas: tres receitas para preparar o aperitivo perfecto
Ricas en fibra, vitaminas, minerais e, ademais, exquisitas! E é que non hai nada malo que se poida dicir das olivas. Ou si, pois se cadra teñen unha pega: e…
Seguir lendoAsinado un convenio entre a APAAG e o centro de Formación Profesional IES O Ribeiro
“Seguimos dando pasos na construción do sector da oliveira en Galicia, e para isto é fundamental a colaboración entre produtores/ as, institucións e centros de ensino como é o do…
Seguir lendoCurso de poda de oliveiras nas comarcas de Quiroga e Valdeorras
A actividade formativa estará centrada tanto na poda de formación e produción de árbores novas, como na de de rexeneración ou recuperación de oliveiras autóctonas
Seguir lendoA Asociación de Produtores de Aceite e Aceituna de Galicia participa nun encontro sobre oportunidades de negocio no cultivo das oliveiras
Esta actividade está organizada pola Asociación Galega de Cooperativas Alimentarias e terá lugar o vindeiro 6 de maio en liña. José Antonio García, presidente da APPAG, falará sobre experiencias produtivas…
Seguir lendoA Asociación de Produtores de Aceite e Aceituna de Galicia valora moi positivamente as actividades de formación desenvolvidas durante o mes de setembro
Este programa formativo foi impartido por Ramón Pulgar, experto en olivicultura e contou coa colaboración da Axencia Galega de Calidade Alimentaria dependente da Consellería de Medio Rural Os cursos foron…
Seguir lendoGran acollida na xornada de formación sobre “Cultivo e Poda da Oliveira” no concello da Estrada
Ourense, agosto de 2020.- A Asociación de Produtores de Aceite e Aceituna de Galicia – APAAG – organizou onte sábado, unha xornada de formación sobre “Cultivo e Poda da Oliveira…
Seguir lendoEstreamos un selo de garantía que acredita a produción autóctona de aceite
A Asociación de Produtores de Aceite e Aceituna de Galicia – APAAG -, vén de facer público un selo que garante a produción de aceite con olivas procedentes en exclusiva…
Seguir lendoVISÍTANOS!
Praza das Damas, 1 - 32005 Ourense
CHÁMANOS!
988 39 11 10
ESCRÍBENOS!
info@apag.gal